Påverka

Tack för att du vill hjälpa till att stoppa slakten!
Här har vi några förslag på hur du kan börja påverka i denna riktning.

Skriv på vår namninsamling

Vi samlar så många namn vi kan för att uppmärksamma riksdagen om vår kampanj. Skriv gärna på du också på vår officiella namninsamling på mittskifte.org!

Skriv till media

Att skriva en text som kan publiceras i någon av Sveriges många tidningar kan vara ett effektivt sätt att få folk bli medvetna och engagerade i en viss fråga. Hoppas att du vill skriva om vikten av att stoppa slakten.

Gå gärna in på hemsidan till den tidning eller tidning du vill skriva till för att se vad som gäller kring deras insändare och debattartiklar och till vilken e-postadress du ska skicka din text. Se gärna tips kring debattartiklar i utmärkta Westanders PR-handbok.

Idag nås många genom sociala medier. Skriv gärna på Facebook, Instagram, etc om Stoppa slakten och dela gärna våra inlägg så att fler ser dem.

Lokalt arbete

Ofta är det lättare att påverka i regionen där du bor. Om du har ett slakteri nära dig så skulle du kunna starta en lokal kampanj för att få det stängt. Kontakta oss gärna om du vill bolla idéer kring hur detta skulle kunna ske.

Stöd kampanjen ekonomiskt

Framför allt behövs det folk med tid och energi att driva en kampanj som denna. Men det finns också ett behov av pengar för att trycka upp skyltar, flygblad, etc.

Du får mer än gärna bidra till detta genom en gåva till Save Movement Sverige (skriv “Stoppa slakten” i meddelandet).

Swish: 1232090066 eller vårt bankgiro: 5206-2825

"Vi kan inte låtsas att vi inte vet, vi kan inte låtsas att det inte existerar bara för att vi vägrar se."

Lev Tolstoj